Over LKGX.nl, dé leuke en praktische site voor 50 plussers.

Wie en wat is LKGX?
LKGX support & communicatie bestaat al weer bijna 6 jaar en is min of meer bij toeval ontstaan uit een tijdelijk samenwerkingsverband met GeldXpert.

Graag wil ik mij even voorstellen.
Mijn naam is Berend de Boer en ik heb 36 jaar gewerkt bij de toenmalige PCGD, later de Postbank en weer later de ING/NN.

Bij dit bedrijf heb ik mij de laatste 25 jaar beziggehouden met de zogeheten personele regelingen oftewel het realiseren van kortingen en voordeel voor het personeel betreffende bancaire producten en andere zaken.
Na mijn vertrek bij de bank heb ik soortgelijke werkzaamheden als zelfstandige verricht voor personeelsvereniging(en) van de ING/NN, via kantoor Arnhem.
Gezien de vele reorganisaties binnen de ING/NN en het wegvloeien van veel personeel ben ik op zoek gegaan naar een andere gebruikersgroep, dit in overleg met een aantal grotere aanbieders.

Deze gebruikersgroep zijn 50 plussers geworden om een aantal redenen.
Omdat ik zelf tot de doelgroep behoor is het goed te analyseren waar de behoeften liggen en wat de wensen zijn van de 50 plussers.
Door diverse ontwikkelingen en maatregelingen hebben 50 plussers flink moeten inleveren, niet alleen de oudere vijftig plussers maar ook jongere vijftig plussers bijvoorbeeld door een plotseling ontslag.
Doelstelling van LKGX.nl is dan ook voor deze doelgroep iets extra’s te realiseren op het gebied van recreatie en ontspanning maar ook in praktische zaken en dit zoveel mogelijk voor de hele doelgroep 50 plus.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van de opgedane ervaring/expertise en inmiddels ook van een groot netwerk.

Op de site van LKGX.nl staan de aanbieders gerubriceerd in een aantal rubrieken van
Reizen, Recreatie & Ontspanning tot Zorg & Welzijn en Mobiliteit.
Er zijn zelfs een aantal unieke aanbiedingen zoals bijvoorbeeld een verplaatsbare mantelzorgwoning. Praktische zaken zijn verder bijvoorbeeld een voordelige ziektekostenverzekering, autoverzekering, tankpas, voordelige GSM abonnementen, energieleveranciers en een landelijke notarisdienst.

Ook wordt geprobeerd om aan Zorg & Welzijn een steeds verdere invulling te geven zelfs op recreatief gebied zoals bijvoorbeeld voor mindervaliden toegankelijke overnachtingsaccommodaties.
Natuurlijk ontbreekt de rubriek Mode, Accessoires & Persoonlijke verzorging niet.
Heel veel mogelijkheden die al met al best een leuk voordeel kunnen opleveren.

Zie << Voucher Fasv 2019 >>, speciaal voor de FASv-leden,
samen met de <<nieuwsbrief LKGX september 2019>>.

Blader daarom op u gemak door de site van http://www.lkgx.nl
Ik wens u veel plezier en voordeel met het gebruik van LKGX.nl

Voor opmerkingen en vragen kunt u terecht bij ons contactformulier