Een aantal aangesloten verenigingen hebben reeds een eigen website. Maar een groter aantal hebben daar nog niet de beschikking over.

Om de vereniging beter te profileren en om nieuwe leden aan te trekken is het handig om dit ook via een eigen website te doen. Het is ook handiger en kostenbesparend om op deze manier de activiteiten van de vereniging zichtbaar te maken voor eigen leden en eventuele nieuwe leden. Een website opzetten (bouwen) kan op verschillende manieren. Het is mogelijk om dit te doen via de gratis programma’s die via internet worden aangeboden.

Enkele van deze gratis aanbieders zijn bv. www.123website.nl , www.jimdo.nl en er zijn er natuurlijk nog veel meer van deze aanbieders. Realiseer wel dat bij de gratis aanbieding ook vaak veel, misschien wel ongewenste, advertenties getoond worden, men heeft daar geen invloed op.
Een ander feit waar men rekening moet houden is dat men wel zelf (de vereniging) voldoende kennis in huis moet hebben om het uit te voeren en bij te houden.

Om een groot deel van de werkzaamheden u uit handen te nemen heeft de FASv een tweetal websitebouwers bereidt gevonden om tegen een gereduceerde prijs een website, voor de afzonderlijke verenigingen, te realiseren.

Beide hebben een aanbod geformuleerd die u hieronder aan treft.

  1. PAZNOS        <<Aanbod>>          (websitebouwer van onze eigen website)
  2. ‘TWERK(T)    <<Aanbod>>

FASv is altijd bereidt om u van advies te voorzien, dit kunt u doen door een email te sturen naar info@fasv.nl 

Voor opmerkingen en vragen kunt u terecht bij ons contactformulier